Wat doen we?

Ambulante begeleiding – thuis

Woon je zelfstandig, maar loopt het even niet lekker? Heb je problemen met je huishouden of werk? Zijn er relatieproblemen, ben je eenzaam of heb je schulden?
Dan kun je rekenen op onze steun. In een intakegesprek brengen we in kaart waaruit onze hulp kan bestaan. We schrijven samen een plan; over wat je wilt bereiken, wat je zelf kunt en waarbij je steun nodig hebt.
We begeleiden je bij het werken aan je doelen. Zodat je zelf je situatie kunt veranderen.

We gebruiken nieuwe inzichten uit de neuro- en gedragswetenschap.

 

Gezin en jeugd

Kinderen moeten in een veilig thuis kunnen opgroeien. Soms gaat dat niet vanzelf, en kan enige ondersteuning uitkomst bieden.
Heb je te maken met ingewikkelde problemen op het gebied van opvoeding en opgroeien? Loopt de ontwikkeling van je kinderen gevaar? Dan bieden wij hulp via gezinsbehandeling en begeleiding. We zijn er voor jouw kind en voor jou als ouder. We vinden het belangrijk dat jullie als gezin zo snel mogelijk zelf de draad weer kunnen oppakken.

 

In onze aanpak gebruiken we nieuwe inzichten vanuit de systeemtherapie, neuro- en gedragswetenschap.

 

 

Dagbesteding

Voor sommige mensen is de stap naar betaald werk erg groot. Daarom biedt ZCN samen met De Creatieve Werkvloer dagbesteding aan. Ze kunnen dan tóch mee blijven doen en houden hun sociale contacten. Zo voorkomen we dat deze mensen in een isolement raken.

 

De Creatieve Werkvloer is een unieke leerwerkplek. Je vindt er activiteiten op het gebied van werk, inburgeren of re-integratie. Wil jij ook meedoen aan de Creatieve Werkvloer, dan bieden we maatwerk: we kijken samen met jou waar je naartoe wilt werken, en hoe dit ook kan slagen.

Maak kennis met ons..