Het verhaal van

Het verhaal van K.W. (27)

 

“Het ging niet goed met mij. De gezinssituatie was slecht en ik zat thuis op m’n kamer tussen de rotzooi. Ja, eigenlijk had ik het leven een beetje opgegeven.

 

Uiteindelijk trok mijn moeder aan de bel. Via het sociaal wijkteam kwam ik bij ZCN terecht. Het klinkt misschien dramatisch, maar in feite heeft dat mijn leven gered. De professionele hulpverleners van ZCN regelden in no-time een eigen woning voor me. Ook zorgden ze ervoor dat ik naar een dokter ging, naar de tandarts, de psycholoog. Dat soort dingen ging ik al jaren uit de weg.

 

Mijn begeleider is een grote steun voor me. Hij komt regelmatig langs om te helpen met opruimen of zaken te regelen. Of gewoon, om even te praten. Bij hem voel ik me geen cliënt, maar gelijkwaardig mens. We zijn nu een jaar verder en mijn leven is enorm veranderd. Ik werk als vrijwilliger en wil weer naar school. Kortom: ik geloof er weer in.”

Maak kennis met ons..